Kleine landelijke zijtuin

Schoonrewoerd

Kleine landelijke zijtuinKleine landelijke zijtuinKleine landelijke zijtuinKleine landelijke zijtuinKleine landelijke zijtuinKleine landelijke zijtuin

Naast de voormalig kantoorruimte achter de woning heeft Puper Hoveniers een tuin mogen ontwerpen en aanleggen.

De bestrating van gebakken dikformaat klinkers in combinatie met de strakke betontegels passen goed bij de stijl van de landelijke woning. De betontegels accentueren de terrassen in de bestrating van de tuin. Tussen de bestaande bestrating van de oprit en de tuin is een kantopsluiting van strakke muurblokken gemaakt, die tevens het hoogteverschil opvangt.

Qua beplanting is gebruik gemaakt van Buxuswolken en -bollen in combinatie met lavendel, om de tuin ook in de winter een groene uitstraling te geven. Op de twee hoeken van de tuin zijn hardhouten pergola’s gemaakt, waar een blauweregen overheen groeit, om de tuin een besloten karakter te geven. De daaronder geplaatste Taxushagen zorgen voor de privacy.

Door goed na te denken over het ontwerp, de gebruikte materialen en de beplantingskeuze gaat de tuin goed op in de omgeving, waarbij er gezellige zitjes zijn gecreëerd. Net zoals de bewoners zijn we blij met het eindresultaat.

Terug naar alle projecten

Heeft u belangstelling? Wij wandelen graag met u de tuin door!

Vrijblijvend kennismaken

of bel

0345 - 61 74 14