Over puper hoveniers

Een mooie tuin het hele jaar door

Over ons

Al jarenlang liefde voor het groene vak

Puper Hoveniers bestaat sinds begin 1993 en is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van alle soorten tuinen zowel voor de particulier als het bedrijfsleven, waarbij creativiteit, exclusiviteit en kwaliteit centraal staan.

“Ons bedrijf bestaat uit een team van zeven gemotiveerde mensen, die met liefde en passie voor het groene vak hun werk verrichten.”

Onze hoveniers kunnen alles wat op tuingebied mogelijk is voor u realiseren. Kwaliteit staat hierbij voor ons voorop. De mensen van Puper Hoveniers zijn goed opgeleid en vakbekwaam, wat tot uitdrukking komt in gedegen advies, een persoonlijke aanpak en kwaliteit van producten en dienstverlening. Ook beschikt ons bedrijf over een uitgebreid machinepark waardoor er efficiënt en snel gewerkt kan worden.

Tuin aanleg Tuinonderhoud

Waar werken we?

Als hoveniersbedrijf zijn wij voornamelijk werkzaam in de regio Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Veel klanten komen uit Leerdam en omgeving. Ook hebben we klanten in en rond Gorinchem, Geldermalsen, Culemborg, Vianen, Zederik, Lingewaal, Nieuwegein en IJsselstein en verder weg. Woont u buiten de genoemde plaatsen, dan kunt u ook gerust contact met ons opnemen.

Jarenlange ervaring met

Terug naar diensten overzicht

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin?

Vrijblijvend kennismaken

of bel

0345 - 61 74 14

Veelgestelde vragen

Ja, het bespreken van uw ideeën en wensen is bij ons geheel vrijblijvend. Natuurlijk maken we hierbij ook een passende offerte. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we goed kijken naar de levensfase, onderhoudswens en natuurlijk uw budget. Samen zorgen we voor het gewenste resultaat.

Dit is één van de eerste punten die wij met u bespreken. Nadat we uw wensen en ideeën besproken hebben zullen we een eerlijke indicatie geven van het benodigde budget.

Veel van onze werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Enkele werkzaamheden, bijvoorbeeld zwembadbouw en beregening, laten we door derden uitvoeren. Zij kunnen door hun specialisme goed werk afleveren. Met deze partijen werken wij al lange tijd samen waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen.

Dit stemmen wij met u af, waarbij er wordt gekeken naar wat het meest praktisch is. Wij kunnen bijvoorbeeld bij een nieuwbouwhuis of bedrijfspand alvast een oprit straten zodat u geen zand naar binnenloopt. De werkzaamheden worden op deze manier zo slim mogelijk ingepland voor u.

Ja, met een enkele uitzondering doen wij dit het hele jaar. In de winter is het ook mogelijk mits het niet vriest en sneeuwt. De winterperiode is een goede tijd om de tuin onderhanden te nemen zodat je in het voorjaar gelijk plezier hebt van je tuin. Beplanting die in de winter niet gezet kan worden, zal in het voorjaar gedaan worden.

Ja, deze bieden wij zeker aan. In overleg kan maatwerk worden geleverd, bijv. 1x in de maand of 3x per jaar vast onderhoud. Dit zal worden afgestemd op de behoeftes van u en uw tuin. Door onze vakmannen zal de tuin er gedurende het hele jaar verzorgd bij liggen.