Trendy voortuin in organische vormen

Nieuwegein

Trendy voortuin in organische vormenTrendy voortuin in organische vormenTrendy voortuin in organische vormenTrendy voortuin in organische vormenTrendy voortuin in organische vormenTrendy voortuin in organische vormenTrendy voortuin in organische vormenTrendy voortuin in organische vormen

Een voortuin is het eerste wat opvalt bij een woning. Het is fijn als die er verzorgd bijligt. Voor particulieren in Nieuwegein heeft Puper Hoveniers dit mogen realiseren. Het is absoluut een levendige en unieke voortuin geworden.

Er is gebruik gemaakt van organische lijnen en vormen. In het midden van de border staat een mooie solitaire struik die transparant is en de tuin hoogte geeft. De beplanting bestaat uit verschillende siergrassen, naar wens van de klant. Als kantopsluiting tussen de halfverharding en borders is cortenstaal gebruikt omdat dit materiaal goed te buigen is in de gekozen organische vormen.

Het aanwezige pad naar de voordeur is gehandhaafd omdat dit gezamenlijk met de buren is. De bestrating bestaat verder uit betontegels onder het raam, voor het praktische onderhoud. Deze zijn in de vormtaal van tuin geslepen. Het hoogteverschil met het trottoir is opgevangen door gebruik te maken van verticaal geplaatste natuursteen palissadepalen.

Alles bij elkaar zorgt ervoor dat het een unieke voortuin is geworden. Omdat een tuin in organische vormen niet veel voorkomt was het voor ons extra leuk om het te mogen ontwerpen en aanleggen. De bewoners zijn net zoals wij zeer tevreden over het eindresultaat.

Terug naar alle projecten

Heeft u belangstelling? Wij wandelen graag met u de tuin door!

Vrijblijvend kennismaken

of bel

0345 - 61 74 14