Strakke achtertuin met vlonder

Nieuwegein

Strakke achtertuin met vlonderStrakke achtertuin met vlonderStrakke achtertuin met vlonderStrakke achtertuin met vlonderStrakke achtertuin met vlonderStrakke achtertuin met vlonderStrakke achtertuin met vlonderStrakke achtertuin met vlonder

In Nieuwegein heeft Puper Hoveniers een tuin mogen aanleggen die langzaam afloopt naar het water achter de woning. Er zijn verschillende aflopende niveaus naar het water gemaakt, zodat het water vanuit de woning zichtbaar is.

De diagonale lijnen die zijn gemaakt geven een ruimtelijk effect. De smalle lange tuin lijkt hierdoor breder. Halverwege de tuin is een border met dakbomen gemaakt die de tuin hoogte geven en het lijnenspel extra laten uitkomen. Deze border zorgt ook voor privacy op het hoofdterras bij de woning.

De terrassen zijn geaccentueerd door een andere maat en kleur. De bloembakken zijn gemaakt van strakke muurblokken in dezelfde kleur als de betontegels, wat een rustige uitstraling geeft. De bloembakken vangen ook het hoogteverschil op tussen de verschillende niveaus. Bij het water is een hardhouten vlonder aangebracht dit meeloopt in het diagonale lijnenspel van de tuin.

De aflopende hoogtes zorgen ervoor dat er vanuit de woning een mooi uitzicht op het water wordt bereikt. Het is een ruime tuin geworden met leuke terrasmogelijkheden. Over het resultaat zijn de bewoners en wij zeer tevreden.

Terug naar alle projecten

Heeft u belangstelling? Wij wandelen graag met u de tuin door!

Vrijblijvend kennismaken

of bel

0345 - 61 74 14