Organisch vormgegeven tuin

Leerdam

Organisch vormgegeven tuinOrganisch vormgegeven tuinOrganisch vormgegeven tuinOrganisch vormgegeven tuinOrganisch vormgegeven tuinOrganisch vormgegeven tuin

Voor deze tuin is veel gebruik gemaakt van organische vormen. Doordat rechte lijnen en strakke hoeken worden vermeden creƫert dit een harmonieus geheel tussen de verschillende elementen in de tuin.

De cortenstalen kantopsluiting zorgt voor een strakke en duurzame afwerking. Cortenstaal is weervast staal dat na verloop van tijd een beschermende roestlaag vormt. Deze roestlaag beschermt het onderliggende staal tegen verdere corrosie, waardoor het jarenlang meegaat zonder te verzwakken. Het behoudt zijn vorm en zorgt door de warme, natuurlijke roestkleur voor een stijlvolle uitstraling. Zowel in landelijke tuinontwerpen als modern.

De wens van de bewoners om uitsluitend witte beplanting te gebruiken, is met zorg gerealiseerd. Deze witte bloemen zorgen voor een rustige en tijdloze uitstraling. Groene wolken van struiken contrasteren hier mooi bij. Om optimaal van het buitenleven te genieten, is er een schaduwdoek geplaats bij het terras. De keramische bestrating bij het terras zorgt niet alleen voor een stijlvolle look, maar ook voor een onderhoudsvriendelijke ondergrond.

Verder is deze tuin ontworpen met sluitende beplanting. Deze techniek is ideaal voor wie op zoek is naar een onderhoudsvriendelijke tuin die er het hele jaar door mooi uitziet. Een ander voordeel van de sluitende planten is dat er weinig plaats voor onkruid overblijft en de bodem beter beschermt is tegen uitdroging. Ook geeft dit de tuin een volle uitstraling.

Terug naar alle projecten

Heeft u belangstelling? Wij wandelen graag met u de tuin door!

Vrijblijvend kennismaken

of bel

0345 - 61 74 14