Trendy achtertuin

Leerdam

Trendy achtertuinTrendy achtertuinTrendy achtertuinTrendy achtertuin

De opdracht van een particulier uit Leerdam was duidelijk. Een tuin met een moderne uitstraling en weinig onderhoud. Waarbij het wensenpakket bestond uit een vijver en een hottub. Puper Hoveniers heeft een mooi ontwerp gemaakt dat heeft geleid tot het gewenste resultaat.

Er is gekozen om de hottub gedeeltelijk in te graven en te verwerken in een vlonder, zo neemt deze geen dominante plaats in de tuin in. Doordat de hottub en de vlonder beide van hout zijn lopen ze mooi in elkaar over, waardoor één geheel wordt gecreëerd. Het kunstgras dat is gelegd vergt weinig onderhoud en kan worden gebruikt om na het nemen van een bad heerlijk op te zonnen en te ontspannen.

Het terras en looppad is gemaakt van grote betontegels. Het betondesign loopt over in strakke muurblokken die een lange smalle vijver en bloembakken vormen, ook zijn de hoogteverschillen hiermee opgevangen. Door te kiezen voor de juiste beplanting wordt het onderhoud beperkt. Daarnaast kleuren de oranje bloeiende vaste planten mooi bij de al aanwezige tuinmeubels.

Zeker een geslaagd project waarbij volop genoten kan worden van de hottub, in de zomer gevolgd door een zonsessie op het kunstgras. Samen met de bewoners zijn we erg tevreden met het eindresultaat.

Terug naar alle projecten

Heeft u belangstelling? Wij wandelen graag met u de tuin door!

Vrijblijvend kennismaken

of bel

0345 - 61 74 14