Moderne vijvertuin

Leerdam

Moderne vijvertuinModerne vijvertuinModerne vijvertuinModerne vijvertuinModerne vijvertuin

In Leerdam heeft Puper Hoveniers voor een particulier een bestaande tuin mogen omtoveren in een prachtige vijvertuin. De L-vormige vijver is in 3D rubberfolie uitgevoerd zodat er geen plooien in het folie zitten.

Het ontwerp van de tuin heeft een strak design. Dit is bereikt door de strakke L-vormige vijver en het rechte pad naar achteren met een transparante metalen brug van gegalvaniseerde roosters. Door het pad wordt er ook meer diepte gecreƫerd in de tuin. Er is gebruik gemaakt van mooie grote natuursteentegels die gelijk de vijverrand vormen en rust uitstralen.

Er is gekozen om de aanwezige beplanting zoveel mogelijk intact te laten. Deze geven namelijk de privacy die nodig is om rustig op de terrassen plaats te nemen. Aan het einde van de vijver is een muur van stapelblokken gemaakt waaruit op maat gemaakte waterspuwers van RVS komen. Dit geeft een levendig effect en voorziet het water van zuurstof voor de vissen.

Het resultaat is een unieke, strakke en rustige vijvertuin waarin heerlijk kan worden ontspannen. Samen met de bewoners zijn we blij met het eindresultaat!

Terug naar alle projecten

Heeft u belangstelling? Wij wandelen graag met u de tuin door!

Vrijblijvend kennismaken

of bel

0345 - 61 74 14