Exclusieve vijvertuin

IJsselstein

Exclusieve vijvertuinExclusieve vijvertuinExclusieve vijvertuinExclusieve vijvertuinExclusieve vijvertuinExclusieve vijvertuinExclusieve vijvertuinExclusieve vijvertuinExclusieve vijvertuinExclusieve vijvertuin

Exclusief, luxe en strak zijn termen die het design van deze tuin omschrijven. In een rustige wijk in IJsselstein heeft Puper Hoveniers een prachtig project mogen aanleggen. Bij het verbouwde huis is een tuin gemaakt die past bij de stijl van het huis.

Uit de woning is een hoofdas gemaakt die langs twee strakke vijvers loopt en uitkomt bij een op maat gemaakte bank. Net zoals de vlonders is de bank gemaakt van hardhout, waardoor het een mooi doorlopend effect heeft gekregen. In de bank zijn de vijverfilters op een praktische manier weggewerkt. Langs de vijvers is een looppad gemaakt van betontegels in de maat 60x60cm, die tevens dienen als afdekrand van de vijvers.

Er is gebruik gemaakt van de aanwezige bomen en grote struiken die de tuin omringen, om de tuin een volwassen uitstraling te geven. Tegen de inkijk van het naastliggende fietspad en pand zijn leibomen en groenblijvende eiken gezet waardoor de tuin nog meer privacy heeft gekregen. Op een zonnige beschutte hoek in de tuin is een jacuzzi geplaatst en er zijn verschillende terrassen aangelegd om de hele dag van de zon te kunnen genieten.

Met dit project is een exclusieve vijver- en leeftuin ontstaan. Doordat de gebruikte materialen en het design passen bij de woning loopt de woning als het ware door in de tuin. Wij kunnen als Puper Hoveniers niet anders dan trots zijn op wat wij met elkaar hebben gemaakt. Waarbij de tevredenheid bij de bewoners het allerbelangrijkste is.

Terug naar alle projecten

Heeft u belangstelling? Wij wandelen graag met u de tuin door!

Vrijblijvend kennismaken

of bel

0345 - 61 74 14