Strakke oprit met voortuin

Heukelum

Strakke oprit met voortuinStrakke oprit met voortuinStrakke oprit met voortuinStrakke oprit met voortuinStrakke oprit met voortuinStrakke oprit met voortuinStrakke oprit met voortuin

In Heukelum is een strakke maar daarnaast ook speelse oprit met voortuin gemaakt. Het ging er bij dit project om dat er drie parkeerplaatsen werden gecreëerd. De wens was wel dat het er als een tuin moest uitzien. Een steenmassa was daarbij absoluut geen optie.

Hoe Puper Hoveniers dit heeft aangepakt? Als eerste is de bestrating besproken. Daarbij is gekozen voor betonstenen in de maat 20x30cm. Deze maat is geschikt om met een auto overheen te rijden. De stenen zijn diagonaal gelegd om een ruimtelijk effect te creëren. De parkeerplaatsen zijn geaccentueerd door een bies in een contrasterende kleur.

Door de vorm van de bestrating komen de borders mooi uit en krijgt het geheel toch de uitstraling van een tuin. Er is gekozen voor kleurrijke beplanting om het gevoel van een tuin extra te benadrukken.

Het eindresultaat is een strakke en functionele tuin geworden met kleurrijke beplanting. De bewoners en Puper Hoveniers zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Terug naar alle projecten

Heeft u belangstelling? Wij wandelen graag met u de tuin door!

Vrijblijvend kennismaken

of bel

0345 - 61 74 14