Exclusieve tuin aan het water

Giessenburg

Exclusieve tuin aan het waterExclusieve tuin aan het waterExclusieve tuin aan het waterExclusieve tuin aan het waterExclusieve tuin aan het water

Voor een particulier in Giessenburg mochten wij een exclusieve middelgrote tuin aan het water ontwerpen en aanleggen die qua stijl, vorm en materiaal samenhangt met de nieuw gebouwde villa.

Centraal in het ontwerp staat de verbinding vanuit de woonkamer met de prachtige rivier. Zo loopt het strakke terras geleidelijk af met speelse hoogteverschillen die opgevangen worden door verhoogde borders, stapelblokken en een damwand. De combinatie van gebakken dikformaat klinkers, natuursteen tegels en gras zorgt in de tuin voor een prachtig samenspel.

Vanuit de woonkamer kan het water snel bereikt worden via een betegelde trap waarlangs moerbeibomen, in lijn met het zitgedeelte, voor een romantische sfeer zorgen. Aan de zijkant van het huis hebben we een hardhouten vlonder gesitueerd voor de aanleg van de boot.

In deze onderhoudsvriendelijke en sfeervolle tuin is een jacuzzi geïntegreerd om in een rustige omgeving, met uitzicht op het water, optimaal te ontspannen.

Terug naar alle projecten

Heeft u belangstelling? Wij wandelen graag met u de tuin door!

Vrijblijvend kennismaken

of bel

0345 - 61 74 14