Over puper hoveniers

Een mooie tuin het hele jaar door

Ontwerp

De vertaalslag van uw tuin ideeën en wensen

Het tuinontwerp is de basis, de fundering, om een tuin tot leven te laten komen. Het is het omzetten van uw tuin ideeën en wensen naar de tuin die u voor ogen heeft. Tuinen ontwerpen en maken is voor ons een combinatie van kennis, ervaring en niet te vergeten: goed luisteren. Daar begint het mee. Goed luisteren naar de wensen van u, de klant. Dat doen wij graag in een oriënterend gesprek.

Puper Hoveniers - Ontwerp

“Om tot een passend ontwerp te komen, wordt er rekening gehouden met de gezinssamenstelling en de architectuur van het pand.”

Hoe brengen wij vervolgens uw tuinwensen tot leven?

Wij vinden dat een geslaagd tuinontwerp meer is dan een optelsom van mooie vormen en elementen. Hij moet een sfeer uitstralen die bij u en uw woning past. Tuinen ontwerpen is voor ons op de eerste plaats een kwestie van gevoel en rationeel denken en daar creatief vorm aan geven.

Ontwerp

Het vertalen van wat u voor ogen hebt met uw tuin, begint met een schetsontwerp. Hierin is rekening gehouden met uw wensen, de ruimte, de ligging van uw tuin en de vorm en stijl van uw woning. Passend bij uw smaak, gezinssamenstelling, de beschikbare tijd voor onderhoud en het beschikbare budget. Dit schetsontwerp wordt persoonlijk met u doorgesproken en nader toegelicht zodat er eventuele aanpassingen kunnen worden aangegeven.

Daarna leveren wij het definitieve tuinontwerp, dat zoveel mogelijk aan uw tuinwensen voldoet. Inclusief een prijsopgave voor de hele of gedeeltelijke aanleg van de tuin.

Jarenlange ervaring met

Terug naar diensten overzicht