Tuinverlichting

Puper Hoveniers bedenkt graag een verlichtingsplan voor uw tuinsituatie en adviseert graag in de keuze van armaturen. In veel gevallen nemen we het verlichtingsplan mee in het ontwerp van de tuin.

Puper Hoveniers - Aanleg

“Tuinverlichting kan een grote meerwaarde geven aan een tuin. U kunt vanuit de woning genieten van een schitterend verlichte tuin.”

Verlichting Verlichting Verlichting

Mooie bomen worden aangelicht, looppaden worden benadrukt door oriëntatieverlichting en de onderwaterverlichting in een vijver geeft een mooi effect. Voor de uitvoering van tuinverlichting op 220 volt wordt er nauw samengewerkt met een erkend installateur. Het aansluitwerk in de tuin voeren we veelal zelf uit maar het aanbrengen van wijzigingen in de meterkast is een vak apart en besteden we dan ook uit. We werken ook steeds meer met de 12 volt energiezuinige tuinverlichting. Deze verlichting werkt op 12 volt laagspanning en is daarom eenvoudig te installeren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Wij wandelen graag met u de tuin door.

Jarenlange ervaring met

Terug naar diensten overzicht