Sierbestrating

Het is erg belangrijk dat het aanleggen van de sierbestrating in uw tuin op de juiste manier gebeurt. Puper Hoveniers heeft veel ervaring in het leggen van bestratingen en beschikt over alle benodigde kennis. Er wordt veel aandacht besteed aan de fundatie en afwerking van de bestratingswerkzaamheden. Het zandbed moet voldoende dik zijn voor de afwatering en bij een oprit worden in verband met de hoge belasting door auto’s dikkere tegels en/of klinkers gebruikt. Het bestraten van een tuin is een vak apart.

Puper Hoveniers - Aanleg

“U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende bestratingswerkzaamheden.”

Sierbestrating Sierbestrating Sierbestrating Sierbestrating Sierbestrating

We adviseren u ook graag over de keuze van het soort bestratingsmateriaal. Wat u ook u wilt: kleine klinkers of grote tegels, beton, gebakken materiaal of natuursteen. Graag gaan we samen met u naar de voorbeeldtuinen bij Frans de Bruyn Steenplaza waar wij een showtuin hebben om bestratingsmateriaal uit te zoeken. Er is daar een ruime keus in alle prijscategorieën.

Kijk ook eens bij onze projecten om een indruk te krijgen van het door ons aangebrachte kunstgras in de omgeving van Leerdam.

Jarenlange ervaring met

Terug naar diensten overzicht