Beschoeiing en vlonders

Een beschoeiing wordt gebruikt om een hoogteverschil op te vangen en wordt veel toegepast nabij waterkanten. De meest voorkomende typen zijn: damwand, beschoeiingsschotten of beschoeiingsplanken voor maatwerk uitgevoerd in hardhout. Als de beschoeiing een grote hoogte heeft en onder erg hoge gronddruk komt te staan, dan wordt de beschoeiing verankerd. Het frame van de vlonders wordt door ons geheel in hardhout uitgevoerd, waarop veelal ook hardhouten gladde of profielplanken worden bevestigd met RVS bevestigingsmateriaal. De door ons aangebrachte beschoeiing en vlonders zijn dan ook heel duurzaam en gaan bij gebruikelijke toepassingen jaren mee.

Puper Hoveniers - Aanleg

“Ons bedrijf is gevestigd in een waterrijke omgeving. We hebben ons dan ook gespecialiseerd in het aanbrengen van beschoeiingen en vlonders.”

Beschoeiingen en vlonders Beschoeiingen en vlonders Beschoeiingen en vlonders Beschoeiingen en vlonders Beschoeiingen en vlonders

Kijk bij onze projecten om een indruk te krijgen van de door ons geplaatste beschoeiingen en vlonders in de omgeving van Leerdam.

Jarenlange ervaring met

Terug naar diensten overzicht