Aanleg

Een mooie tuin het hele jaar door

Aanleg

Een plezierige tuinaanleg van begin tot einde

De aanleg van een tuin kan vanuit diverse situaties plaatsvinden. Van slechts een bepaald gedeelte van een bestaande tuin, tuinrenovatie van de bestaande tuin tot tuinaanleg van een compleet nieuwe tuin. Wat uw tuinwensen ook zijn, de complete aanleg van uw tuin is van begin tot eind bij ons in goede handen.

Puper Hoveniers - Aanleg

“Wat uw tuinwensen ook zijn, de complete aanleg van uw tuin is van begin tot einde in bij ons in goede handen.”

Tuinaanleg verzorgen wij in zijn totaliteit

Met vakkundig personeel en kwaliteitsmaterialen voeren wij alle voorkomende werkzaamheden uit. Daarnaast beschikt Puper Hoveniers over alle benodigde tuinmachines. Vanuit het tuinontwerp, naar de tuinaanleg, onze hoveniers maken de uiteindelijke vertaalslag. Zij staan garant voor een vakkundige aanleg van uw tuin.

aanleg-landscaping

Tijdens de aanleg van uw tuin staan onze hoveniers altijd in nauw contact met de ontwerper, die de voortgang en de kwaliteit van het werk in de gaten houdt. Bij eventuele onvoorziene omstandigheden wordt alles met u, de klant overlegd. Ons team zorgt ervoor dat u volgens planning iedere dag het tuinontwerp daadwerkelijk verder tot leven ziet komen. Tot het moment daar is en uw tuin volledig is aangelegd.

Jarenlange ervaring met

Terug naar diensten overzicht