Grote stadstuin

Asperen

Grote stadstuinGrote stadstuinGrote stadstuinGrote stadstuinGrote stadstuinGrote stadstuinGrote stadstuin

Bij dit project stonden we voor een aantal mooie uitdagingen. Belangrijk was dat er in deze lange, smalle stadstuin een gebruiksvriendelijke doorloop van voor naar achter mogelijk was. In een smalle tuin is ruimte kostbaar en daardoor belangrijk een ontwerp te maken dat zowel functioneel als esthetisch blijft.

De andere uitdaging was het omgaan met de omliggende muren van de buren, die niet alleen privacy moesten bieden, maar ook visueel aantrekkelijk moesten zijn. De muren werden bedekt met klimplanten, groene blijvende bomen en daarvoor mooie rijkgevulde borders. Deze zorgen het hele jaar door voor een groen scherm.

Maatwerk leveren is voor ons belangrijk. In deze tuin zijn alle cortenstalen bakken en border randen op maat gemaakt. De tuinverlichting is hierin mooi verwerkt. Het cortenstaal combineert ook goed bij de oud gebakken klinkers.

Graag wilde de bewoners ook ruimte voor een jacuzzi en een grasveldje voor de kinderen om te kunnen voetballen. Dit alles is mooi in het ontwerp van de tuin verwerkt en naar volle tevredenheid van de klant afgeleverd.

Terug naar alle projecten

Heeft u belangstelling? Wij wandelen graag met u de tuin door!

Vrijblijvend kennismaken

of bel

0345 - 61 74 14