Elke tuin heeft onderhoud nodig, want een mooie tuin maken is iets anders dan een mooie tuin houden. Het goed onderhouden van een tuin bestaat uit meer dan alleen het maaien van het gazon of het wieden van onkruid. Zo zijn er de jaarlijkse snoeibeurten van struiken, hagen of bomen. Het verticuteren, beluchten en bemesten van het gazon, maar bijvoorbeeld ook de bestrijding van ongedierte of het onderhoud aan de vijver.

Wat voor onderhoudswerkzaamheden uw tuin ook nodig heeft, onze vakkundige hoveniers staan voor u klaar. Zij zorgen dat elk seizoen van het jaar uw tuin op zijn mooist is.

Jaarlijks, periodiek of incidenteel tuinonderhoud
Wij voeren alle onderhoudswerkzaamheden in uw tuin uit. Wij bieden compleet tuinonderhoud. Jaarlijks, periodiek of incidenteel. Altijd het hele jaar door, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft, maar wél van uw tuin kunt genieten.
De tuin gereed maken voor de winter of het voorjaar? Alleen een keer het “zware” werk voor u uitvoeren? Als u eens geen tijd heeft en het tuinonderhoud loopt wat uit de hand, bijvoorbeeld tijdens uw vakantie? Ook dan staan wij voor u klaar! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Maak een afspraak of neem contact met ons op.