De aanleg van een tuin kan vanuit diverse situaties plaatsvinden. Van slechts een bepaald gedeelte van een bestaande tuin, tuinrenovatie van de bestaande tuin tot tuinaanleg van een compleet nieuwe tuin. Wat uw tuinwensen ook zijn, de complete aanleg van uw tuin is van begin tot eind bij ons in goede handen. Tuinaanleg verzorgen wij in zijn totaliteit. Met vakkundig personeel en kwaliteitsmaterialen voeren wij alle voorkomende werkzaamheden uit. Daarnaast beschikt Puper Hoveniers over alle benodigde tuinmachines. Vanuit het tuinontwerp, naar de tuinaanleg, onze hoveniers maken de uiteindelijke vertaalslag. Zij staan garant voor een vakkundige aanleg van uw tuin.

Tijdens de aanleg van uw tuin staan onze hoveniers altijd in nauw contact met de ontwerper, die de voortgang en de kwaliteit van het werk in de gaten houdt. Bij eventuele onvoorziene omstandigheden wordt alles met u, de klant overlegd. Ons team zorgt ervoor dat u volgens planning iedere dag het tuinontwerp daadwerkelijk verder tot leven ziet komen. Tot het moment daar is en uw tuin volledig is aangelegd.

Kijk ook eens bij onze projecten om een indruk te krijgen van aangelegde tuinen in de omgeving van Leerdam.

Benieuwd wat wij van uw tuin kunnen maken? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Wij wandelen graag met u de tuin door!